Kirschen aus Abusir

Kirschen aka kirsebærret er vores hjertebarn. 

Jeg har fået den ære at få lov til at have denne smukke, skønne, dejlige o.s.v. kat i mit liv af Christoph Kappel fra München. 

 

‚ÄčKirschen var katten jeg ikke viste jeg skulle have. Jeg var i anden anledning co-driver for en veninde der skulle besøge Chris, men hold da op hvor han tog fusen på mig. 

Chris kom uden varsel med denne lille skønhed og fortalte at hun skulle med mig hjem til Danmark. Hun skulle give nyt blod og bedre type, til avlen af sølv abyssiniere. Det rørte mig dybt at Chris overhovedet tænkte på mig, når jeg ved hvor meget arbejde han lægger i hans avlsarbejde. 

Dog var der en lille skavank at tage hensyn til med Kirschen. Hun har en lille hjerneskade der påvirker hendes syn og indlæringsevne. Ikke at hun er evnesvag, men det tager bare lidt længere inden nye ting sætter sig 100% fast. Alt dette skyldes at hendes mor tabte hende fra stor højde ned på beton gulv, da hun var kun 3 uger gammel. Lille Kirschen fik højest sandsynligt en lille hjerneblødning af faldet, men er ellers sund og rask. 

Hun er en lille ballademager, der også ELSKER at hygge. 

Indtil nu har vi fået en dejlig pige (GinAbys Lizell aby ps) efter hende.

Hun har sit eget galleri her