Suprême, Champion, abyssinier, abyssinian, Black Silver, sortsølv, han, kat, nord Europa, højest præmierede, fife, registrerede, killinger, kittens, hun, katteri,

GinAby´s Dieter

Dieter er vores hjemmeboende avlshan.  Han er søn af vores tidligere stjerne, Niels den højest præmierede sølv abyssinier nogensinde i nord Europa. Niels har været udstillet i en række forskellige lande så som Polen, Sverige, Norge og Schweitz. Han har nu fået et nyt hjem hvor han nyder livet som kastrat.

Dette siger dommerne om Dieter; muskuløs han af god størrelse. Han har en super ticking og en rigtig god bundfarve, dog ville det være ønskeligt at han var fuldstændigt uden rufisme. Hans øre er vel placerede, med passende brede ved basen. De forsvinder dog lidt imens han er fetil da han har meget kraftige hankatte kæber. Hans øjne er smukt gule med fin markering omkring. Hans pande kunne godt ønskes lidt mere rundet. Alt i alt en sølv han af god type.

Dieter har desværre haft en lille uheld på en udstilling hvor han sad fast i min trøje og forvred en tå. Dette har desværre gjort at han ikke lægere er helt tryk ved at komme på dommerbordet. Derfor har vi holdt en lille pause med udstilling. Vi har dog været på et par udstillinger siden uheldet og han er ved at blive mere tryk igen selv om han er en følsom dreng.

Hjemme er han altid glad for kontakt og er den største hygge teddy bamse vi nogensinde har haft. 

Vi ser frem til at se de første killinger efter ham meget snart.