15/9-2019

GinAby┬┤s Iraya

GinAby´s Iraya er vores smukke pige. Hun er efter vores GinAby´s Gefjon og Silver Timian af Fredenslund fra katteri Fredenslund ejet af Lis Rhymer Friis ved Søndersø.

Iraya er født d. 1/4 2019 og har været på hendes første 4 udstillinger, på de 3 af dem er hun blevet nomineret. Hvilket man må sige er ekstremt godt for en sortsølv abyssinier.

Så kom corona desværre og hendes udstillings kariærre blev indstilllet.

Istedet var iraya nu blevet så gammel at hun kunne få sit første kuld killinger. Desværre overlevede der kun en, men sikke EN. hun er nu mor til Ginabys Manfred som forhåbentlig skal bruges videre i avlen.

Irayas galleri kan findes HER.

GinAbys Kanel

GinAbys Kanel er avlet her hjemme, og vi glæder os meget til at se hvad hun kan tilføre avlen af sølv abyssiniere. 

Kanel er desværre en af de katte hos os der aldrig har været med på udstilling grundet corona, så vi har noget at se frem til på den konto. Jeg er overbevist om at hun faktisk vil kunne klare sig ok, men man ved jo aldrig. 

Her hjemme er hun en humørbombe, fuld af fis og ballade. Hun elsker killinger og leger gerne med dem i flere timer, dog kan hun indimellem godt blive lidt voldsom.

D. 22/6-21 fødte Kanel 3 dejlige drenge efter Timur, 1 blå og 2 sorrelsølv.

GinAbys Lizell

Nu vil vi gerne snart på udstilling igen:-) Lizell er nemlig helt speciel. Til dagligt kalder vi hende lille Lise, og hun er meget fikseret på de mennesker der er omkring hende. 

Lizell har farven fawn silver, hvilket er meget sjældent. hun er en drøm af en aby, livlig, nysgerrig, deltagende og fuld af ballade. 

Lizell kommer forhåbentlig til at danne grundlag for en ny linje her hos os, da hun intet har til fælles genetisk med vores andre katte. Det vil sige selvfølgelig lige ud over hendes forældre Kirschen og Timur.