15/9-2019

GinAby´s Iraya

Lille GinAby´s Iraya er vores smukke nye håb. Hun er efter vores GinAby´s Gefjon og Silver Timian af Fredenslund fra katteri Fredenslund ejet af Lis Rhymer Friis ved Søndersø.

Iraya er født d. 1/4 2019 og har i skrivende stund allerede været på hendes første 4 udstillinger, på de 3 af dem er hun blevet nomineret. Hvilket man må sige er ekstremt godt for en sortsølv abyssinier.

Irayas galleri kan findes HER.

GinAby´s Fogna

GinAby´s Fogna er vores avlshun efter vores tidligere avlskatte Natures Electra og GinAby´s Dieter. Hun er ud af et kuld på 4 med 3 piger og en dreng. Fogna var så den er blev hjemme for at føre sine gener videre.

Hun er en pige med fut i, og hun ELSKER mennesker. Fogna spinder bare det man taler med hende, og hun er meget udadvendt. Hvis hun kan se sit snit til det springer hun gerne lige op i favnen uanset om man er klar til at gribe hende eller ej.

Fogna er kun et certifikat fra at opnå titel som International Champion. Det skal vi på en udstilling udenfor Danmark for at opnå, så det må vente til vi har en eller to andre der også har brug for udenlandske certifikater.

Hun er i skrivende stund forhåbentlig drægtig med hendes andet kuld, efter Silver Humphry af Fredenslund ABY ns. Så nu håber vi på smukke sølv killinger.

 

 

GinAby´s Gefjon

Skønne GinAby´s Gefjon er født hos en af vores tidligere killingekøbere Sonia i København. Sonia havde købt Gefjons mor af os året før og var så sød at lade mig få et dejligt kuld killinger med hende. Tusind tak til dig Sonia, for dit store arbejde.

Gefjon er nu selv blevet gammel nok til at få killinger og har haft sit første kuld. Hun er nemlig mor til vores I-kuld bestående af GinAby´s Iraya og GinAby´s Isora to smukke sortsølv piger.

Gefjon er en pige med selvtillid, charme og lækkert hår. Hun er rolig, eftertænksom og venlig, men også opmærksom hvis situationen kræver det. Hun er meget beskyttende overfor sine killinger, og en super mor der leger og nusser dem i en uendelighed.

Hendes fremtid kommer til at indeholde lidt udstillinger, og et kuld killinger mere. Derfra må vi så se hvad verden bringer hende.