Lidt om os: Vi er Mogens (47) og Majbritt (43). Vi er bosiddende på et nedlagt landbrug lidt nord for Horsens.

Vi har haft abyssinier siden 2005, hvor vi var så heldige at få lov til at overtage Delia fra Helle Lauridsen (Katteri Kibutata). Delia havde fået de killinger hun skulle, og stod så og manglede et nyt blivende hjem. Det var egentlig et tilfælde at hun havnede her, da Majbritt var kollega med Helles mand Henrik.

Vi havde 2 vidunderlige år sammen med denne skønne sortsølv pige, men da vi ikke var klogere, fik hun lov til at løbe frit sammen med vores huskatte. Det fortrød vi dog bitterligt, da hun desværre blev kørt ned.
Så i dag har vi en stor løbegård til vore katte, med alt, hvad en kat kan ønske sig af klatre træer, højt græs, vand m.m.

Vi kom da også meget hurtigt til at savne hendes sprudlende personlighed så ulig huskattenes. Det resulterede i at vi begyndte at se efter en ny aby, og gerne en vi kunne få et enkelt kuld på. Jagten gik ind på at finde en lille sortsølv hunkilling. Det var ikke nemt, men efter nogen tid fandt vi en annonce fra Annie Orthmann. Snart efter gik turen til Mårslet ved Aarhus for at se killingerne.

I det store kuld på 6, var der 2 piger der faldt i vores smag. Men vi måtte pænt vente med at se hvilken killing, der var tilbage til os. Valget faldt på Orthmann´s Unni, hendes personlighed gik lige ind i vores hjerter. Men hun kom med en lille ekstra ting, nemlig hendes mormor Van Grebst Lotus Læbekys (Tusse), den skønneste vildtfarvede hun, der adopterede Mogens ved første øjekast. Som kun en aby kan.

Vi fik derefter vores første kuld I 2009, og derefter måtte vi desværre holde en pause med opdrættet da Majbritt kom alvorligt til skade med ryggen.

Da tiden blev en anden, startede vi igen 2014 med vores opdræt og glæder os meget til at forsøge at opdrætte den ”perfekte” sortsølv abyssinier med et super temperament.

Galleri

Abyssinier killing

Sådan kan det være at leve sammen med en abyssinier, i dagligdagen.

Killinger

abyssinier killinger sælges

Se om vi har killinger, og hvordan de udvikler sig.