Q-kuld


GinAbys Kanel er atter engang blevet den stolte mor til et kuld dejlige killinger. Denne gang er det blevet til 3 piger og 1 dreng, alle sortsølv.

GinAbys Manfred er den stolte far til Q-kuldet.

Hvis du bladre findes der flere billeder end du kan se i dette galleri.

P-kuld


D. 18/12-21 blev Iraya og Timur forældre til 2 skønne vildtfarvede piger.

De er klar til at flytte hjemmefra d. 12/3-22.

Deres galleri kan du finde her.

I-kuld


billeder fra d. 5/5-19

Der er tilføjet flere billeder i I-kuldets Galleri.

Billederne kan ses her.

billeder fra d. 5/5-19

Der er tilføjet flere billeder i I-kuldets Galleri.

Billederne kan ses her.

billeder fra d. 5/5-19

Der er tilføjet flere billeder i I-kuldets Galleri.

Billederne kan ses her.

billeder fra d. 5/5-19

Der er tilføjet flere billeder i I-kuldets Galleri.

Billederne kan ses her.

Gefjons killinger er nu 15 dage gamle, de to tøser trives og vokser som ukrudt. Begge piger er sortsølv og ser ud til udvikle sig rigtig fint. du kan se flere billeder her 

Milde, søde og smukke GinAby´s Gefijon er drægtig og hendes forventede terminsdato er d. 4/4-19. Far til killingerne er Black Silver Timian af Fredenslund.

Så nu er det bare at håbe alt går som det skal.  

GinAby´s Fogna er drægtig med den fawn han Pur Pur aus Abusir. Hun har forventet fødsel ca. d. 12/9, hvis hun er blevet drægtig ved første parring. 

Dette billede er taget d. 9-9-18 og hvis man kigger godt efter kan man se hendes store mave.

Nyheder

D. 22/12-2017 fødte GinAby´s Eniwa 3 smukke killinger. Far til killingerne er Aristotle aus Abusir, en smuk sorrel han der bor hos Lis Ryhmar Friis der har katteri Fredenslund. Eniwa bor hos Sonia i København hvor killingerne også er født. Der er desværre ingen til salg, da jeg skal beholde en til den videre avl og resten bliver hos Sonia og hendes familie. De kan følges her.

 

Alle killinger er solgt og flyttet hjemmefra.

Vi har fået 4 smukke sølv killinger efter Natures Elektra (aby a = blå) og GinAby´s Dieter (aby ns = sort sølv)

De er formentlig alle sortsølv. Det kan der dog stadig være lidt usikkerhed om, da det er meget svært at se forskel på sort og blå sølv i denne unge alder.

​Efter bedste overbevisning består kuldet af 3 piger og en dreng. Alle er opkaldt efter Norske fjorde, da Electra jo er norsk. Der er en lille præsentation længere ned på siden.

​Ellers har vi fået vores eget galleri som kan ses her.

Dette følger med en killing fra os:

Pas/sundhedsbog

Stamtavle

Dyrlæge tjek og 1. vaccine

Ormebehandlet

En kurv eller tæppe

Lidt legetøj

Livslang rådgivning

 

GinAby´s Fanne

Fanne er og bliver en radiobil. Hun er den der først kigger op når der bliver åbnet ind til fødekassen, og når  vi tager dem ud er hun hurtig til at møffe omkring og man skal virkelig holde øje med hende.

Hun har fået hendes egen side her.

GinAby´s Flakke

Flakke er jo ene hane i kurven og i den forbindelse må han kæmpe lidt med pigerne. Han er lidt af en slagsbror og maser sig bare frem hvis ikke pigerne flytter sig. Det skal nok blive morsomt om 3-4 uger.

Flakke har fået sin egen side her.

05/8-2017

GinAby´s Finna

Finna er en lille kælepotte, hun elsker alt opmærksomhed. Hvis der er noget der ikke lige passer hende, så sætter hun sig bare ned på numsen og hyler. Det er ofte så højt at hun ofte vækker mig om natten. Gad vide om der er nogen der napper hende??

Finna har sin egen side her

05/8-2017

GinAby´s Fogna

Fogna er stadig den roligste af de 4, hun tager alt i stiv pote og er en rigtig hyggetold. Hun er også den minste, men det er der jo en der skal være, de ligger alle meget tæt med hensyn til vægten.

Fogna har sin egen side her

29/07-2017

GinAby´s Fanne

Den første til at blive født var Fanne. Hun var lidt længe om at tage det første åndedræt, men da hun først var kommet lidt til sig selv var der fart over fæltet. Hun var hurtig til at dige, så hvis hun fortsætter med den fart skal hun nok blive en sjov en.

29/07-2017

GinAby´s Flakke

Flakke var nummer to, der kom til verden. Vi var dog ved at være noget bekymrede for han var noget lang tid under vejs. Men han var helt klar til verden da han så dukkede op.

29/07-2017

GinAby´s Finna

Finna var nummer 3, og kom meget kort efter at Flakke var blevet født. Hun kom for fuld fart og er ikke stoppet siden. Hun møffer meget rundt, og er også den der først giver lyd fra sig hvis der er noget det ikke lige passer hende.

 

GinAby´s Fogna

Fogna kom som den sidste, kun ca. 8 minutter efter søster Finna. Indtil nu virker hun som den roligste i kuldet, men nu må vi se om det fortsætter.

tidligere kuld

 

Eniwa:

Sortsølv pige der elsker opmærksomhed og masser af leg. Hun tager ofte inititivet til at lave ballade, og elsker at ligge på lur efter sin søster.

Ebina:

Vildtfarvet pige med stor lyst til livet og fuld at sjov. Ebina er den første til at stikke af når døren til deres soveværrelse bliver åbnet om morgen.

Billeder kan ses her

2/8-2016 er der født to dejlige piger. Pigerne er efter GinAby´s Citronella og Silver Guess What af Fredenslund. Pigerne har forskellige farver nemlig sortsølv og vildtfarvet. De er begge til salg og en beskrivelse af dem hver især er under udarbejdelse.

 

GinAby Black Silfur af Fredenslund har d. 11/2 født en dejlig dreng.

 

Killinger født 20-01-2015.

Limone af Khartoum har d. 20-01-2015 født 6 sunde og sølvsort killinger. Killingerne vejede imellem 84 g og 112 g ved fødslen, hvilket er rigtig fint.

Vi har fået vores eget galleri, som kan ses her.

Dreng

24 timer gammel fødsels vægt 112 g

Pige

24 timer gammel, fødsels vægt 100 g.

Dreng

 24 timer gammel, fødselsvægt 111 g.

Dreng

24 timer gammel, fødselsvægt 102 g

Pige

24 timer gammel, fødselsvægt 84 g.

Pige

24 timer gammel, fødselsvægt 90 g.

abyssinier sort sølv killing killinger 3 uger vildtfarvet

Citrus 3 uger

Citrus er den lille tykke dreng i kuldet. Han er glad og nysgerrig, men har lidt svært ved at få gumpen med sig:-)

Cirtonella

Citronella 3 uger

Citronella er i øjeblikket den der er længst fremme. Hun suser afsted med halen lige i luften og leger "radiobil".

Aby abyssinier killing vildtfarvet ruddy sortsølv 3 uger

Chan 3 uger

Chan er en dejlig dreng, der er begyndt at komme ud af kassen så snart han hører os.

Citroni 3 uger

Denne lille pige er altid med på unoder. Hun er den første til at forsøge at "slå" de andre hvis de ikke passer på.

Cytryna 3 uger

Cytryna er den i kuldet der altid får sin vilje, for ellers sætter hun sig bare på måsen og begynder at hyle.

Citrono 3 uger

Lille hygge/putte trold Citrono elser alt hvad der er varmt og hyggeligt. Han falder hurtigt i søvn når han bliver taget op.

D. 23/9-14 har Silver Scarlett af Fredenslund født 1 sortsølv hunkilling. Denne killing vil forhåbentlig blive vores kommende alvskat. I vil kunne følge hende og hendes udvikling her.

Sille, aby, abssinier, abyssinian, black silver, blacksilver, sortsølv, sort sølv, killing, kitten, første skridt, 11 dage, opdræt, avl, lille, nyfødt, opmærksom

Sille 11 dage

D. 23/9-2014 er Silver Scarlett af Fredenslund blevet mor til denne skønne sorsølv hunkilling. Hun er desværre enebarn, hendes vægt ved fødslen var 98 g og nu 11 dage gammel vejer hun 240 g. Gad vide om Scarlett tilsætter Supstral til mælken?

Hun er blevet døbt GinAby Black Silfur af Fredenslund og vil forhåbentlig blive vores kommende avlshun. Vi ser frem til rigtig mange gode år sammen med hende.

Sille 11 dage

Sille er allerede nu en lille hystade, hun vil kun hvad hun selv vil. Hvis hun ikke får sin vilje kalder hun bare på mor, og så tager hun afære.

Sille 18 dage

Sille er nu blevet 18 dage og bliver mere og mere modig. Verden er dog stadig alt for stor og hun bliver i den trygge fødekasse.

Hun vejer nu xxxx

Sille 18 dage

Sille udvikler sig som hun skal og hun er en drøm at følge hver dag.

Sille 22 dag

Så har Sille "dræbt" hendes første støvsuger. Hun bliver mere og mere fræk.

Sille 22 dage

Der er fuld fart på Silles udvikling, hun vejer nu 403g.

Sille 34 dage.

Sille hygger med Scarlett efter at have brugt alt energien på at lege vildt.

SIlle 34 dage.

Aften hygge, Sille vejer nu 550 g.

Sille 6 uger

Sille er fuld af fis og ballade, hun er nu begyndt at være sammen med de andre katte i flokken uden for hendes mor. Scarlett er nemllig ikke glad for de andre og er derfor meget efter dem. Men jeg lægger meget vægt på at Sille får et godt kattesprog, så derfor kommer hun ud og lege med dem i ca. 4 timer dagligt fordelt på ca. 3 gange.

Sille 6 uger

Hvis du vil se flere billeder af Sille kan du se dem på hendes side i galleriet.

Sille 16 uger

Sille er nu blevet 16 uger, hun er glad og fræk. Jeg har valgt at sælge hende alligevel, men hun bliver stadig i huset, da hun skal være udstassioneret her hos os.