Louies Armstrong

Louies Armstrong

Majbritt´s første kat var en dejlig huskat ved navn Louies Armstrong. Han var som ungkat blevet sat af i en kasse på en resteplads. Til alt held blev han dog fundet, og han kom ad omveje til at bo hos Majbritt kort efter at hun var flyttet hjemmefra.

Desværre blev han kørt ned i 2007, 17 år gammel.

Pjuske

Pjuske

Pjuske var en skøn hvid langhåret blandings kat, højest sansynligt en blanding af skovkat.

Hun var en glad og positiv kat, men også meget stille af sig.

Hun skulle være selvskab til Louie, og det endte da også med at de to blev uadskillinge. Louie vidste ikke noget bedre end hvis han kunne få lov til at putte med sin næse helt nede i Pjuskes store hale. Pjuske hentede vi hos Dansk Dyreværn Aarhus tilbage i 1997.

Hun blev desværre kørt ned i 2006.

Kiwi Knækhale

Kiwi Knækhale

Kiwi var katten vi ikke skulle have haft, men vi fortrød aldrig at vi fik hende. Vi hentede hende hos Dansk Dyreværn Aarhus tilbage i 2001, da Louie var forsvundet, og vi nok desværre havde opgivet nogen sinde at se ham igen. Pjuske savnede ham og vi følte at vi måtte se at finde en ven til hende. Dette blev så heldigvis Kiwi, en smuk tortie hunkastrat med et manglende led i halen, så den hang slapt ned de sidste 5 cm. heraf tilnavnet Knækhale.

Vi måtte desværre aflive Kiwi i januar 2014 17 år gammel. Hendes bagben var fulde af gigt og hun kunne hverken hører eller se ret meget. Hun var mæt af dage, glad og legende lige til det sidste.

Delia von Abu Gurabh. Abyssiner sortsølv

Delia von Abu Gurabh.

Delia kom til os kort efter at vi havde midstet Pjuske, hun var en tidligere avlhun fra Kibutata. Denne skønne sort sølv aby pige, havde ikke haft et let liv. Da hun ankom til Helle og Henrik var hun meget afmageret og kun takket været deres søn der håndfodrede og passede og plejdede hende kom hun tilbage til livet.

Hos Helle og Henrik fik hun et kuld skønne killinger, og den ene hun endte hos Elly Riget Hansen, som vi nu har et super godt samarbejde med i dag.

Men vi var på daværende tidspunkt ikke klogere end at Delia fik lov til at være fritløbende, hvilket hun også havde været hos Kibutata. Hun var den bedste jæger jeg nogensinde har oplevet, imens hun var hos Helle og Henrik tog hun 21 rotter på 1 formiddag.

Hun blev desværre fundet død efter kun 2 år her hos os.